Gebedslijst
Profetieƫn over Nederland
*Let op: ik heb besloten om niet langer iets met inzendingen te doen, omdat de site al heel lang niet meer actief geupdate wordt. Mails zijn nog altijd welkom, maar ik zal niks meer op deze site posten.

dinsdag 4 september 2007

Contact

Webmaster: Arnoud
mail: revivall@live.nl
url: http://gebedstrijd.blogspot.com/
gastenboek: klik hier.

1 opmerking:

Anoniem zei

beste meneer ik ben zelf een christen.
ik ben in duitsland geweest op de plaats waar het begonnen is bij de hernhutters .
in het dorpje hernhut leefde een graaf zijn naam is van graafvn ammerongen ,hij gaf de mensen die ut europa gevlucht waren een plek om te leven en hun huizen te bouwen en in zijn kasteel waar ik binnnen geweest ben mochten ze in een ruimte samen komen en viel de heilige geest op hun toen ze diensten hielden.
graaf van zinsendorf was toen nog jong 21 jaar maar had meer titels dan graaf van ammerongen dit betekende in die tyd meer hoeveel geld je had.
en van ammerongen werd bevreest voor zinsendorf en hij besloot na een paar jaar dat ze weg moesten wat gods wil ook was en zij spitsen zich toen in 3 groepen ,in nederland ,duisland en tjechie,en zij bleven bidden en mensen uitsturen over de gehele wereld
zinsendorf werd door de omstandigheden hun leider,had niet in het begin de gedachte de leider te worden maar door de problemen die er waren koos men hem.
hij had geen geld of rijkdom in duitsland alleen zijn titels en zijn familieachtergrond hielp hem
graaf van ammerongen gaf gelegenheid om zijn bezit gebruik er van te maken en door zinsendorf werd de opwekking geleid en later toen ze weg moesten hielden zij vast aan de principes die ze daar geleerd hadden .vr gr