Gebedslijst
Profetieƫn over Nederland
*Let op: ik heb besloten om niet langer iets met inzendingen te doen, omdat de site al heel lang niet meer actief geupdate wordt. Mails zijn nog altijd welkom, maar ik zal niks meer op deze site posten.

zondag 7 oktober 2007

(Video) Opwekking in India

Bron: BBC news, vertaling en selectie door webmaster.

Meer dan 100 jaar nadat de eerste golven van de opwekking in Wales, Noord Oost India bereiken, berichten christelijke leiders van een heropleving in de omgeving.

Leiders van de ‘Presbyterian Church’ in de Noord-oostelijk Indiase provincies Meghalaya en Mizoram – beknelt tussen het Islamitische Bangladesh en het Boeddistische Birma – zeggen dat er wonderen zijn gebeurd.

Een kerk in de hoofdstad van Meghalaya is ontzettend snel aan het groeien. Dit, samen met berichten van religieuze manifestaties onder studenten, heeft het gerucht van opwekking versterkt. Ook op vele andere plaatsen in die omstreek zijn er berichten van opwekking.

(Naast deze mooie dingen, ondervinden christenen in deze streek helaas ook vervolging: http://www.youtube.com/watch?v=S2jLDSrVUsY)

Deze video heeft me echt aangeraakt. Zo bijzonder en puur!


Ze prijzen en loven de Heer!


Bij de onderstaande video stond er op YouTube als bijschrift: "na aanleiding van een gebed van twee vrouwen, kwamen er 300.000 mensen af op een dorp waar diensten werden gehouden."

Geen opmerkingen: