Gebedslijst
Profetieƫn over Nederland
*Let op: ik heb besloten om niet langer iets met inzendingen te doen, omdat de site al heel lang niet meer actief geupdate wordt. Mails zijn nog altijd welkom, maar ik zal niks meer op deze site posten.

woensdag 10 oktober 2007

Waarom zou ik bidden voor Nederland?

Bron: webmaster! Gebedstrijd.blogspot.com.

Er is geen twijfel dat Nederland geestelijk stervende is. De huidige maatschappij heeft zich ontworteld van God en is steeds verder aan het afdrijven. Het occulte is normaal geworden, seksualiteit wordt verkracht door de openheid waarmee het tentoon wordt gesteld. Abortus is gelegaliseerd, en de jeugdcriminaliteit is torenhoog. Het leven zonder God heeft eenzaamheid, leegte en depressie gebracht. Het Nederlandse volk gaat verloren!

En wat is er met de kerken gebeurd? Hadden wij niet een plicht om onze naasten lief te hebben, voor ze te bidden en te vertellen van Jezus? En zouden de wonderen die Jezus deed, ons ook niet 'volgen'? Het lijkt wel alsof Jezus in veel kerken niet meer centraal staat. Centraal staan de aanbiddingsleiders en de voorganger. Of de kinderclub die een dansje wil laten zien. Of alle leuke activiteiten rondom de kerkgemeenschap. In dit alles wordt Jezus vaak naar de zijlijn geschoven. Ook in de harten van individuen geld: 'eerst mijn eigen hart, en dan die van God'. 'Eerst mijn eigen huisje, en dan Gods tempel' (Haggai). Natuurlijk, God is er waar christenen bijeenkomen, maar de kerk heeft zo veel liefde voor zichzelf gekregen dat Zijn majesteit en kracht nog nauwelijks in Zijn Lichaam merkbaar is. De kerk heeft haar kracht verloren, haar zout, haar getuigenis.

Ik geloof dat God hier verandering in wil brengen. Hij wil gaan bewegen in Nederland en in de kerken. Stel je een kerk voor waarin er elke dag mensen tot de Heer worden geleid: stel je een kerk voor waarin er christenen zijn die hun leven geven voor het evangelie: een kerk waarin eenheid heerst: een kerk waar wonderen gebeuren en mensen een geest van gebed hebben. De maatschappij verandert. Mensen drommen samen voor de deuren van de gevestigde kerken. Genezingen. Wonderen. Uitdrijvingen. Bekeringen. Wonden genezen, zowel in het lichaam als in het hart. Christus wordt verheerlijkt door zijn Bruid. Dat is wat we willen zien! Dat is waar we voor bidden!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Amen dat is waar we voor moeten gaan ! EENHEID in Gods liefde

Gods hart uitdragen naar een wereld in nood , naar een Land in Nood !

dank u voor u schrijven op uw site

Sylvia

Anoniem zei

Prijs de Heer voor deze visie, hier zeg ik ja en amen tegen! Wat Hij in de dagen van de apostelen heeft gedaan, zal Hij weer doen.
Gods zegen je broer, dit is ook mijn brandend verlangen voor Nederland. Moge de Here onze gebeden verhoren en dat Hij Zichzelf met Zijn almacht mag openbaren aan Nederland.
Gal. 6:9

Anoniem zei

Kerstmis wordt feestdagen genoemd.
De Bijbel wordt uit de Tweede Kamer gehaald.Geen protest, heel het land blijkt dit oke te vinden terwijl we al onze rijkdommen en successen , bescherming hebben we aan Hem te danken. Mijn hart scheurt het uit ten hemel. HEERE redt ons, vergeef ons, we zijn onze Maker en Heil vergeten en ruilen Hem in voor andere goden. Deborah