Gebedslijst
Profetieën over Nederland
*Let op: ik heb besloten om niet langer iets met inzendingen te doen, omdat de site al heel lang niet meer actief geupdate wordt. Mails zijn nog altijd welkom, maar ik zal niks meer op deze site posten.

woensdag 8 oktober 2008

Opwekking in Chinees weeshuis

Uitstorting van Gods Geest op kinderen in een weeshuis in China
Bron: http://www.deze-tijd.nl/



Hier volgt een stukje uit het boek 'zij zochten Jezus' van H.A. Baker. Het gaat over een machtige uitstorting van Gods Geest over kinderen, in een weeshuis in China. (H.A. Baker is overigens niet Heidi Baker!)

"De morgen wijding en het gebedsuur dat daarop volgde duurde langer dan gewoonlijk. De oudste kinderen verlie­ten de èèn na de ander het vertrek om hun lessen in het schoollokaal te gaan volgen, terwijl de kleintjes geknield ernstig bleven bidden. De Heer was heel dicht bij ons. Wij voelden allen de tegenwoordigheid van de Heilige Geest in ons midden. Vele kinderen die weggegaan waren kwa­men terug.

Allen werden zich zo sterk bewust van zonde en schuld, dat zij met betraande ogen en met opgeheven han­den tot God riepen om vergeving van hun zonden, die op dat moment zwart leken. Hier hadden wij al lang om ge­beden. De èèn na de ander viel neer onder de machtige aanraking van de Heilige Geest, totdat er ongeveer twin­tig languit op de grond lagen. Toen ik zag dat de Heer op het punt stond iets bijzonders te doen in ons midden, sloop ik zachtjes naar het schoollokaal en zei tegen de jongens, dat zij mochten komen als zij ook wilden blijven bidden.

Al heel gauw was de Chinese onderwijzer de enige die in het schoollokaal achterbleef. Al zijn leerlingen hadden zich aangesloten bij de biddende groep en baden van gan­ser harte mee en prezen God. Toen hij merkte, dat er voor hem niets meer te doen viel, ging hij naar huis. Ik had hem niet speciaal uitgenodigd, want ofschoon hij al lang bij ons was scheen hij geen enkel begrip te hebben voor de geestelijke dingen en was er niet in het minst van overtuigd dat hij gered moest worden.

Maar hij was nog niet ver of hij keerde om. Toen hij in de gebedskamer kwam bemerkte niemand dit, want ieder had voor het aangezicht van de Heer genoeg aan zichzelf. De onderwijzer ging naar de verste hoek van de kamer, waar hij voor het eerst van zijn leven neerknielde om God te aanbidden. De kracht van God was zo overweldi­gend, dat ik het beter vond de jonge onderwijzer aan zichzelf en aan God over te laten. Het duurde dan ook niet lang of ik zag dat ook hij met opgeheven handen en met tranen in de ogen God aanriep om vergeving van zijn zon­den, en ik hoorde hem bekennen dat zijn zonden vele, ja zeer vele waren. Ik wist dat hij een trotse jonge man was, en toen ik zag hoe hij zichzelf nu zo bloot gaf in tegenwoordigheid van zijn leerlingen, begreep ik dat hij en­kel tot deze schuldbelijdenis had kunnen komen omdat de Heilige Geest hem daarvan had overtuigd.

Het gebedsuur bleef uren duren en niemand scheen er behoefte aan te hebben de gebedskamer te verlaten. Ik behoefde niets te zeggen en mocht ook niets zeggen om hen daar te houden. De Heer had de leiding helemaal in Zijn hand. Ik probeerde alleen maar Hem niet in de weg te staan.
Terwijl de kinderen nu in gezichten de verschrikkingen van de hel zagen, het gejammer van de verloren zielen hoorden en de verschrikking van de duivel en zijn helpers ervoeren, nam hun schreeuwen zulke vormen aan, dat het alles overtrof wat ik ooit gehoord of gedroomd had. Het was zo'n realiteit voor hen allen, dat velen meenden dat zijzelf gebonden naar de ingang van de hel werden ge­sleept; dit alles ervoeren zij niet als een droom, maar als tastbare werkelijkheid. De vloek van de zonde en de macht die de duivel over hen had tengevolge van de zon­de, kwelde hen alsof zij het werkelijk voelden. Maar de bevrijding van deze boze macht door de genade van Jezus Christus ervoeren zij eveneens. Nadat zij de bevrijding uit de macht van satan beleefd hadden, wisten zij ook ter­dege dat hun redding en zaligheid een feit was. Gezien de situatie waaruit zij gered waren, getuigden hun blijd­schap, hun lachen, en de vrede van hun hart, van een ervaring die zij nooit meer zouden kunnen vergeten.

Daar zij van 's morgens vroeg tot laat in de namiddag in de tegenwoordigheid van God waren gebleven en voor het avondeten werden geroepen, dacht ik zeker, dat het gebedsuur voor deze dag tenminste afgelopen zou zijn. Maar ik had mij vergist. Slechts enkelen gingen, maar kwamen ook gauw weer terug en zeiden, zij de hele nacht op de Heer wilden wachten. Dit was beslist iets nieuws voor ons, want voordien duurde een dienst van een uur ve­len al veel te lang. Wij hadden reeds lang gehoopt, dat zij meer naar het gebed zouden verlangen, en wie zou hen te­genhouden, nu zij wilden bidden? Elk kind ging deze nacht pas naar bed toen het zeer laat was, en eerst om zes uur hielden de laatste lofprijzingen op. Deze morgen­wijding had een volle twintig uur geduurd."

Het complete boekje is hier te lezen!
NB: ik geloof dat dit de nieuwere versie is, die momenteel ook makkelijk te verkrijgen is bij de meeste christelijke boekwinkels:
Baker, H.A. 2000. Gods openbaringen en visioenen aan kinderen. Vlissingen: Bread of Life.

26 opmerkingen:

Anoniem zei

Our God is an awesome God!! Hij is tot grote dingen in staat. Mijn gebed gaat vandaag uit naar Nederland. Zovelen kennen God nog niet persoonlijk...

Dank je wel voor jullie site, Gods zegen ervoor!!

Anoniem zei

zeg maar gewoon 'je' in plaats van 'jullie' hoor...
;-)

(Arnoud, weblogger)

Anoniem zei

rMox michael kors outlet
kVji Lisseur GHD
fSdn cheap north face jackets
3rWvc ugg boots uk
5qCfm michael kors outlet

Anoniem zei

aKnl ghd hair straighteners
vTmz cheap ugg boots
dWzo michael kors outlet
6hZib GHD
4qAzf burberry bags
5uKbm ugg australia
3eQci ghd hair straighteners
7pZlb cheap louis vuitton
3cFoz michael kors handbags
3tUdm ghd outlet
5lOik ugg boots sale
7wVbl nfl football jerseys
6tHhq michael kors sale
2aTky lisseur ghd pas cher
0tPgk discount uggs

Anoniem zei

jZmz cheap ghd
uOnt cheap ugg boots uk
yIba michael kors purses
4eEdw cheap ugg boots
6dKgy chi hair straightener
8jBni michael kors outlet
9eZxm cheap nfl jerseys
3zAys ghd nz sale
7yUgj north face jackets
2vBbt ugg baratas
3bWpr pink ghd
0bEbb michael kors bags
0dFbw nfl shop canada
7nGlc ghd
6pHsj ugg sale

Anoniem zei

PmcGwo http://kuroebaggu.com/ FglVnh [url=http://kuroebaggu.com/]クロエ 通販[/url] BvvPwq http://saiyasunerubutan.com/ FjkGjl [url=http://saiyasunerubutan.com/]クリスチャンルブタン 靴[/url] IvuKwb http://mcmhannbai.com/ OuxMci [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 店舗[/url] UolDbb http://vuittonkakaku.com/ XieNjj [url=http://vuittonkakaku.com/]ヴィトン 長財布[/url] XttPew http://chloenihon.com/ RilSdw [url=http://chloenihon.com/]クロエ キーケース[/url] RyrPfw http://louboutindendou.com/ ZcsDnv [url=http://louboutindendou.com/]クリスチャンルブタン セール[/url] SgvWse http://guccisenmon.com/ NnrXck [url=http://guccisenmon.com/]GUCCI 帽子[/url] YspHpu http://tuminihoo.com/ HelUuu [url=http://tuminihoo.com/]ビジネスバッグ TUMI[/url]

Anoniem zei

What's up to every one, the contents existing at this website are actually remarkable for people experience, well, keep up the nice work fellows.

my homepage: louis vuitton bags outlet

Anoniem zei

12, [url=http://mediati.org/]Cheap Carisoprodol[/url] - Generic Soma - soma without prescriptions http://mediati.org/ .

Anoniem zei



Feel freе to visіt my wеblog coffee beans

Anoniem zei

Hi there! I could have sworn I've visited this website before but after going through some of the posts I realized it's
new to me. Anyways, I'm definitely delighted I found it and I'll be bookmarking it and
checking back regularly!

My weblog :: ルブタン アウトレット

Anoniem zei

Useful information. Fortunate me I discovered your site
unintentionally, and I am shocked why this coincidence did not took place in advance!
I bookmarked it.

Also visit my web site ... meettz.com

Anoniem zei

What i do not realize is in truth how you're not actually a lot more well-liked than you may be right now. You're so intelligent.
You understand therefore considerably in terms of this subject, made me in my opinion imagine it
from so many numerous angles. Its like women and men aren't fascinated except it is something to accomplish with Girl gaga! Your personal stuffs great. All the time take care of it up!

Here is my web-site; クロエ

Anoniem zei

It's a shame you don't have a donate button! I'd definitely donate to this brilliant blog! I guess for now i'll settle for book-marking
and adding your RSS feed to my Google account.
I look forward to fresh updates and will share this website with my Facebook group.
Talk soon!

Also visit my blog post - Cheap Ray Ban Sunglasses

Anoniem zei

Hello Dear, are you actually visiting this web
page daily, if so afterward you will definitely obtain nice know-how.



Feel free to surf to my site - Cheap Oakley Sunglasses

Anoniem zei

Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
Extremely helpful information specifically the final section :)
I deal with such information much. I was seeking this particular info for a long time.
Thank you and best of luck.

Here is my homepage :: Cheap Christian Louboutin

Anoniem zei

Heya i'm for the first time here. I found this board and I in finding It really helpful & it helped me out a lot. I'm hoping to give
something back and aid others such as you aided me.


Feel free to surf to my site louisvuittonbags-vip.com

Anoniem zei

Highly energetic post, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?


Also visit my blog モンスター イヤホン

Anoniem zei

Excellent website. A lot of helpful information here.
I am sending it to a few pals ans also sharing in delicious.

And naturally, thank you in your effort!

Also visit my weblog :: レイバン サングラス

Anoniem zei

This is a great tip especially to those new to the
blogosphere. Simple but very precise information… Thank you for sharing this one.
A must read article!

Also visit my blog シャネル新作

Anoniem zei

Very good post. I am facing a few of these issues
as well..

Here is my webpage: アバクロンビー

Anoniem zei

Wow, amazing blog layout! How long have you been
running a blog for? you made running a blog glance easy.
The full look of your website is wonderful, as well as the content!


Also visit my site :: サングラスレイバン

Anoniem zei

Hello! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
Any suggestions?

Also visit my page ... グッチアウトレット

Anoniem zei

Quality posts is the secret to interest the viewers
to pay a quick visit the website, that's what this website is providing.

Here is my blog ... monster beats

Anoniem zei

I have been surfing on-line more than 3 hours lately, yet I by no means found any interesting article like yours.
It is beautiful worth sufficient for me. In my opinion,
if all site owners and bloggers made excellent content as you did,
the net will be much more useful than ever before.

Review my web page: レイバンメガネ

Anoniem zei

fantastic post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector don't notice this. You must proceed your writing. I'm
sure, you've a huge readers' base already!

Look at my page: シャネル新作

Anoniem zei

e cigarette health, ecig forum, electronic cigarette, e cigarettes, electronic cigarettes, best electronic cigarettes