Gebedslijst
Profetieën over Nederland
*Let op: ik heb besloten om niet langer iets met inzendingen te doen, omdat de site al heel lang niet meer actief geupdate wordt. Mails zijn nog altijd welkom, maar ik zal niks meer op deze site posten.

zaterdag 1 september 2007

Gastenboek

Dit is het gastenboek: laat iets van je horen!
Gr. Arnoud

(Ik heb het gastenboek even stopgezet omdat er vreemde reactie op kwamen te staan die niets met de site te maken hebben. Hackers misschien. Misschien open ik later het gastenboek weer.)

23 opmerkingen:

Anoniem zei

Er staan dingen op deze site waar ik dingen in herken.Waar mijn hartje sneller van gaat slaan.Maar het belangrijkste is wat God er van vind en hij ons leid met zijn geest.Andere keer een wat langere reactie.Follow the leader.
martijn

Anoniem zei

Heej,
Wat een mooie site!!Gods liefde straalt er in door! Een bemoedeging!! Ga zo door!! Gods zegen, greetzz Lianne

Anoniem zei

heej Arnoud,
Knap dat je zo 'n website kan maken. Ik zou niet weten hoe dat moet
nou suc6 met alles
gr. Michiel (azusiaan)

Anoniem zei

Beste heer Huizen, wat een mooie, duidelijke site met een heldere boodschap! GOD gebruikt het Internet voor zoekenden naar Hem. Mijn complimenten met de site en ga door een geweldige zegen te zijn voor jullie omgeving en op internationaal niveau in de Huizen! SHALOM. Wietze & Janneke Landheer

Anoniem zei

He Arnoud,

Ik vind het echt super om met je te werken zowel binnen het Youth Alpha team en binnen onze gebedskring.
Ik hoop dat door deze site nog eens heel veel mensen (lees jongeren) bereikt worden door de liefde van God!

Tot vrijdag
Patty Mulders

Anoniem zei

SHALOM ARNOUD.

GEFELICITEERD MET JE ZÉLF GEMAAKTE WEBSITE!! DEZE IS ZELFS BETER DAN DE VORIGE. KRACHTIG, GEESTVERVULD, DUIDELIJK, HELDER, ZEER INFORMATIEF EN CREATIEF –EN WAT EEN MOOIE YOUTUBE-FILM!! HEEL VEEL ZEGEN EN REIKWEIDTE TOEGEWENST DAARMEE!!! IK KAN WAT DE PROFETISCHE WOORDEN EN ARTIKELEN BETREFFEN, EEN DUIDELIJK JA EN AMEN GEVEN!

Anoniem zei

Hay ik heb een kijkje genomen op je site.
Een hele fijne avond.

Grt. Ellen

Anoniem zei

Eindelijk DE site over opwekking. Is dat niet waar we allemaal naar verlangen?! Dat God opnieuw zal laten zien dat Hij nog altijd mensen kan bereiken.

Prima site!

Anoniem zei

Hoihoi,

Sinds kort heb ik deze site gevonden en kijk er regelmatig op. Mijn naam is Fred en ben 37 jaar oud. Ik geloof dat God buiten de gevestigde structuren om grote dingen gaat doen!
Zijn liefde is veel hoger dan onze kerkmuren........

Sinds kort bid ik daar ook voor.

Vrede!

Anoniem zei

Beste Arnoud,

Dank je wel voor deze site. Onlangs ondekt! Het is enorm inspirerend, vooral voor degenen die aan het roepen zijn voor Opwekking in Nederland. Ongeveer 20 jaar terug zijn we begonnen om te bidden voor opwekking in Ned.
Vooral opwekking in Nijkerk heeft me uitgedaagd: dat het opnieuw mag gebeuren in deze tijd!!! Thailand en Fiji beleven nu een opwekking!!
Thank u!

Anoniem zei

Hey Arnoud,
ik heb je site bekeken en ik vind dat het heel professioneel in elkaar zit. En de inhoud spreekt mij wel aan. Ik zou zeggen: vooral zo doorgaan!(y)

Anoniem zei

Hey Erny! ;-)

Ik vond het een te gekke site! En ik zal deze site iedereen aanraden. En deze site is ook zo gebedstrijdend! Naah kstuur nog wel een ez-em-ez!

Anoniem zei

Een goede vriend van mij heeft ook een blog over allemaal christelijke thema's enz. Dit is de link: geerten.net!

Anoniem zei

(stond als comment bij de youtube video, en ik heb het even zelf hier neergezet
)
Yes! Wij bidden mee. Zes jongeren in Hallum (Friesland). Tot eer en glorie van Gods naam!
Gods zegen!
Frida

Anoniem zei

Hallo broer Arnoud,

Cool om de dingen te lezen die je schrijft. Ook ik geloof dat er bijzondere dingen staan te gebeuren, die dwars door alle kerkmuren heen gaan knallen. Was de jeugdkerk misschien een tijdelijke opleving van het kerk zijn, ook dat gaat verdwijnen. Er is een honger naar veel meer van Hem, zodat Hij werkelijk kan gaan doen wat Hij wil.

Hopelijk gaan we weer terug naar de kerken van het begin, vol relaties, vriendschap en het normale christelijke leven. Met normaal bedoel ik;de dagelijkse wandeling met Vader God, Zijn Geest die de sleutels van de dag heeft en ons bijzonder leidt, profetieën, wonderen en teken. Want dat is normaal, dat we de HEERE zien werken in ons leven, zodat Hij, de Verlosser, verhoogd wordt.

Ik hou je site in de gaten. Ik hoop dat je nog meer dingen schrijft, dan ga ik je site toevoegen aan mijn links op mijn site.

Wandel met Hem, ik bid je Zijn bijzonder Shalom toe.

George

Anoniem zei

mooie site

Anoniem zei

hallo

Ik heb de video gezien over de kinderen dat bid en geluisterd naar hun woorden,en dat grijpt mij zo ,want het is zo goed en de waarheid en wij als de volwassenen ,moeten echt naar de kinderen gebed luisteren,hun zijn echt vol in de geest en zo waarheid,wij hebben niemand nodig dan alleen de heer,Hij is de enige.
Wat een zegen om dit web site te mogen bezitten,Heer zegen U en dat er meer mag komen.

Anoniem zei

Pinksteren komt eraan, wat gaan we doen met zijn allen?
Maar Opwekking 2008!(bij Walibi Flevo).
Daar vieren we de uitstorting van de Heilige Geest.
Het is zo mooi om deze conferentie (feest eigenlijk) mee te mogen maken.
Gelukkig zijn er nog Christenen, er zijn tienduizenden bezoekers, en al weet je dat er veel bezoekers zijn, de drukte is niet vervelend, integendeel.
Vaak ook de vraag onder ons: Wanneer zal het Koninkrijk komen van God? Dit heb ik me vaak afgevraagd, waaom duurt het dan zolang? Ik heb mijn antwoord gevonden in Lukas 17:20, 21.....

20 En gevraagd zijnde van de Farizeën, wanneer het Koninkrijk Gods komen zou, heeft Hij hun geantwoord en gezegd: Het Koninkrijk Gods komt niet met uiterlijk gelaat.
21 En men zal niet zeggen: Ziet hier, of ziet daar, want, ziet, het Koninkrijk Gods is binnen ulieden.
Grappig eigenlijk, als je beseft dat we eigenlijk eerst binnen onszelf moeten zoeken.Want God zal je hart vullen met wijsheid die van HEM komt.En je zult het Koninkrijk ervaren binnenin je ziel.Vooral voor de tijden die komen gaan:
Zoek in uzelf, en u zal de weg vinden!
Op naar het feest van Opwekking 2008!

Anoniem zei

Ga zo door, er moeten meer goede bijbelstudie sites komen ook over demonie en de gevaren van de wereld. Maar er is ook zoveel goeds en moois in de schepping waar we onze ogen niet voor moeten sluiten zoals de natuur en de liefdevolle omgang met onze medemens zonder bijbedoelingen om ze te willen bekeren want dat is niet goed natuurlijk. Misschien moet je jezelf wel bekeren en heeft die in jouw ogen onbekeerde medemens wel meer van de Heilige Geest in zich dan jijzelf.

Anoniem zei

EURO 2008

NETHERLANDS Congratulations!!!!!!!!

Anoniem zei

(Laatst kreeg ik een mailtje:)

Dag Arnoud,
Ik moet echt vermelden dat ik zo blij ben met de site. Ik heb de profetie geplaatst op een website waar veel gebeden wordt en alles is van de Here is mijn oprechte mening. De video's zijn ontroerend en van hoge kwaliteit en U heeft een geweldige bediening in Hem. Alles stuur ik door omdat evangelisatie prioriteit heeft en dit doe ik via allerlei kanalen. Werkelijk bijzonder en ik zal informatie blijven doorgeven. Ook de video die U gemaakt heeft is meesterlijk. Ik ben een echte gebedsstrijder, dus ik ervaar het werkelijk zo in de geestelijke wereld. En weet en besef ook dat het waar is. U mag dit in het gastenboek zetten en ik Zegen Uw Bediening met nog meer Volheid en Kennis in Hem. Uw zuster Maria.

Anoniem zei

Goedendag,
ik woon in de plaats Olst, bij Deventer, en ik zou graag in de provincie Overijssel een gebedsgroep willen starten, in huiselijk verband. Ik wil u uitnodigen mij te mailen zodat we een gebedsgroep kunnen starten. Mijn gemeente is in Zeewolde, en daarom is het te ver voor mij rijden. Graag mailen naar:
manonbezemer671@hotmail.com
We kunnen bijvoorbeeld om de beurten bij elkaar thuis afspreken, ook evt. liedjes zingen,(heeft iemand een gitaar?? haha!)
Kom op alsjeblieft, het wordt tijd om samen te bidden, het is dringend!!
Ook ik voel dat er íets' staat te gebeuren.
dUS...SCHROOM NIET!
Mvg,
Manon Bezemer

Unknown zei

Beste lui,
Misschien willen jullie aandacht geven of een linkje plaatsen naar onze nieuwe website voor gebed: www.keltischegebeden.nl
Hartelijk dank
Jos Strengholt