Gebedslijst
Profetieën over Nederland
*Let op: ik heb besloten om niet langer iets met inzendingen te doen, omdat de site al heel lang niet meer actief geupdate wordt. Mails zijn nog altijd welkom, maar ik zal niks meer op deze site posten.

maandag 29 oktober 2007

Lezersactie van Shiftzine

Ken je dit bemoedigende citaat van Job?
"Voor een boom is er altijd hoop: als hij wordt omgehakt, loopt hij weer uit, er blijven nieuwe loten komen. Al wordt zijn wortel in de aarde oud, al gaat zijn stronk dood in de grond, zodra hij water ruikt, bot hij weer uit en vormt nieuwe twijgen, als een jonge scheut." (Job 14:7-9)

Dit bijbelgedeelte beschrijft heel treffend de situatie van de christelijke kerk in Europa. Terwijl het Koninkrijk van God wereldwijd groeit, sluiten steeds meer oude traditionele kerken op ons continent hun deuren. We weten het: Europa is een zendingsveld geworden. Maar verborgen onder de oppervlakte beweegt nieuw leven! De wortels ruiken weer water en botten uit! Nieuwe twijgen schieten op en brengen fris groen voort. Europa is een continent in verandering, en in die 'shift' werkt God hele nieuwe dingen uit.

We (shiftzine) hebben een bijzondere aanbieding voor je!

God werkt in Europa op tal van plekken waar je het niet verwacht. Een televisieploeg van het Amerikaanse Caleb Project en de Britse Kairos Course bezochten tientallen plaatsen in Europa en interviewden honderden pioniers. Van de jongerengebedsbeweging 24-7prayer die 'urban monasteries' (21ste eeuwse kloosters) sticht in Engeland en Spanje tot Nigeriaanse zendelingen die bijzonder door God gebruikt worden in Polen en Oekraïne. Van Iraanse vluchtelingen in Nederland die het zwembad moeten afhuren omdat ze een opwekking meemaken tot moslims in België die in een visioen Jezus hebben ontmoet. Die inspirerende en hartverwarmende verhalen zijn bij elkaar gebracht op de DVD 'Why Europe, Why Now?'.

Op deze DVD wordt ook de Shift waar we in de kerk en de cultuur doorheen gaan goed uitgelegd. Onder meer Stuart Murray, Pete Greig en Jeff Fountain hebben een inspirerende bijdrage.

lees meer over de dvd op Shiftzine...

Geen opmerkingen: